EN
DramaWorks Theatre School: 4 A.M

DramaWorks Theatre School: 4 A.M

Bethlen Téri Színház

Színházi előadás

Időpontok

A 4 A.M egy angol nyelvű musical, Jonathan Dorf és Alison Wood tollából, amit DramaWorks 15-18 éves, felső tagozatos diákjai adnak elő.  
Milyen érzés ébren lenni, amikor a világ többi része alszik? Egy történet az éjszakában eligazodni próbáló tizenévesekről, az ő félelmeikről és álmaikról, miközben kapcsolatokra vágynak.  
Egy sor dal, jelenet és monológ segítségével élik túl a magányos éjszakákat és az alvást, miközben ráébrednek, hogy az ágy alatti szörny valódi-e, és talán még arra a rendkívül fontos kérdésre is választ is kapnak, hogy "Van valaki odakint?" 

A DramaWorks Theatre School egy budapesti angol színházi iskola, amely színészi és zenés színházi képzést kínál minden korosztály számára. 

www.dramaworks.hu


4 A.M is a musical in English by Jonathan Dorf & Alison Wood. Performed by DramaWorks Senior students aged 15 – 18yrs.  

What's it like to be awake when the rest of your world is asleep? It's a story about teens trying to navigate the night and their fears and dreams as they search for connection.  
Through a series of songs, scenes and monologues, they'll survive lonely nights and sleepovers, discover whether the Monster Under the Bed is real and maybe even get to answer that all-important question: "Is anybody out there?" 

DramaWorks is an English Theatre School in Budapest, offering training in acting and musical theatre for all ages.

www.dramaworks.hu

Időpontok

Bethlen Téri Színház
(1071 Budapest Bethlen Gábor tér 3. )
2024.06.09. | 19:00

Betöltés...