EN
Kámfor Zenés Bábszínház: Kacor király és a Kalóz

Kámfor Zenés Bábszínház: Kacor király és a Kalóz

Bethlen Téri Színház

Színházi előadás

Időpontok

Legmélyebb tiszteletünk kicsiknek és nagyoknak!

A Kámfor Zenés Bábszínház egy folyton mozgásban lévő marionett előadás, amely a Manufaktor mesés bábjait kelti életre muzsikaszóval és izgalmas történetekkel.   

Az előadás titka az apró részletekben rejlik. A hátterek és díszletek igazi mesterek keze munkái, akik a Kámfor produkciót folyamatosan támogatják és segítik, egészen kisgyerek korunk óta: a marionett bábozást még apró-cseprő korunkban kezdtük Kapolcson a Művészetek Völgyében, kartonpapírból kivágott mesedobozunkkal. Célunk, hogy megmutathassuk a gyerekeknek milyen is az, amikor az ember igazán játszik és repül a képzelet szárnyán! 

Felelevenítjük a magyar népmeséket és új történeteket is hozunk a nagyvilágból. Előadásaink 35-40 percesek, a felnőttekhez ugyanúgy szólnak, ahogy a gyerekekhez és a színpadon, az óvodában, az iskolában vagy akár egy fa tövében is megnézheted! 
Előadásainkon 70-80 fő fér el kényelmesen, de ha valaki hátrébb szorulna, annak a végén megmutatjuk a bábokat, a díszletet és a hangszereket. Azokat a hangszereket, melyeken felcsendülnek az ismert dallamok és az új dalok is. Ezeket az előadás végén együtt énekeljük el, hogy dudorászva mindenki magával vihesse! 

A Kacor király és a Kalóz népmesés marionett bábjáték, interaktív elemekkel, és élőzenével. 
A darab 35-40 perces és két meséből áll, közte zenei átvezetővel. 

Mesélő: Horváth Szervác Sándor 
Zenész: Nyitrai Péter / Kasó Máté, Lengyel Levente / Fonyódi Ádám 

Időpontok

Bethlen Téri Színház
(1071 Budapest Bethlen Gábor tér 3. )
2024.05.05. | 10:00

Betöltés...